Фотогалерея

Наші маленькі красуні долучились до флешмобу "Зроби фото з хусткою"
З ініціативою щодо впровадження та щорічного відзначення «Всесвітнього дня Української Хустки» виступили депутатки різних рівнів Вінниччини, а також народні обраниці, артистки театру і кіно, викладачки ВНЗ, представниці Клубу Успішних Жінок України.
Організатори сподіваються, що Всесвітній день Української Хустки збере таку ж кількість прихильників, як і День Вишиванки і запрошують долучитись усіх бажаючих.
Запровадження Всесвітнього Дня Української Хустки на державному рівні викликано тим, що споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Тож започаткування свята Української Хустки сприятиме об'єднанню жінок різного віку, національностей та соціального статусу, збереженню та відродженню українських традицій.
























З 2003 року 21 березня в усьому світі відзначається Міжнародний день лялькаря.
Світ ляльок і лялькового театру — це невинність дитинства, його чистота і безпосередність .
Сьогодні це свято широко відзначається у багатьох країнах світу не тільки самими професіоналами, але і шанувальниками такого роду мистецтва. За традицією, в цей день працівниками театрів і творчих лялькових колективів організовуються самі незвичайні лялькові вистави, творчі зустрічі, концерти та інші святкові заходи.
Як відомо, завдяки ініціативі Людмили Щурик, у нашому закладі було засновано музей української іграшки і музей ляльок світу, тому ми не могли пройти повз це свято.
У планах було провести майстер клас для батьків і педагогів з виготовлення ляльки, ляльковий театр для вихованців і парад ляльок, але ...карантин🧪🧫💊😷
Не зважаючи ні на що, наші педагоги змогли організувати батьків і ось- наш невеликий парад ляльок.
Дякуємо усім хто знайшов час і долучився до дистанційного виконання завдань❤














Ось таким був наш город на підвіконні до оголошення карантину.
Діти разом з вихователями закладу дошкільної освіти № 1«Дзвіночок » влаштували яскраво прикрашені міні-городи, де у контейнерах з грунтом на вікнах ростуть цибуля, квасоля, петрушка, горох, жито та перець.
Город на підвіконні в дитячому садку сприяє розвитку допитливості і спостережливості в дітей, він допомагає краще пізнати життя рослин. Вирощення міні-городу має велике значення для пізнавального розвитку дітей, виховання екологічної культури та правильної поведінки у природі. Діти отримують навички вирощування рослин власноруч, догляду та спостереження за ними, дізнаються про умови вирощування городних рослин, вчаться естетично прикрашати ділянки з рослинами, бачать результати своєї праці. Також маленькі дослідники мають змогу під час прийому їжі покуштувати деякі пророщені рослини - наприклад, зелену цибулю або часник, які є корисним джерелом вітамінів.
Пропонуємо батькам разом з дітками облаштувати такі міні- городи вдома і разом поспостерігати за ростом і розвитком рослин.





Педагоги нашого закладу дошкільної освіти завітали на чудову вечірку з нагоди професійного свята- "Цитрусове паті"🍊🍋, де у неформальній обстановці мали змогу поспілкуватись з колегами і просто гарно провести час.
Найкращі працівники освітньої галузі були нагороджені почесними грамотами у різних номінаціях.
Наша колега, чудовий, творчий і креативний педагог Марія Вітвіцька отримала нагороду у номінації
"Кращі працівники дошкілля".
Ми щиро вітаємо Вас, пані Маріє, з перемогою і бажаємо Вам творчої енергії, наснаги та наполегливості у здійсненні усіх задумів. 



Участь педагогів ЗДО#1 "Дзвіночок" у масштабній події, яка відбулася на території школи №1 29 серпня.
Серпнева (НЕ)конференція зібрала представників влади, педагогів, експертів навчальних програм.
У своїй доповіді начальник управління освіти Жмеринської міської ради Аліна Твердохліб підвела підсумки за минулий рік і визначила цілі на майбутній.
Вихователі і педагоги ділитися досвідом, підтримували і допомагали один одному, а згодом долучитися до незвичайного обіду в форматі "Картоплефест", де кожен заклад освіти приготував і презентував страви із картоплі.
Практична частина (НЕ)конференції відбулася на долині, територію якої було поділено на 9 локацій, де педагоги навчалися мистецтву тимбілдінгу ( умінні працювати у команді). 













Коментарі